html5 templatesBemutatkozunk

"A mi célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és levegyük a vállukról a könyvvizsgálás, az adóbevallás és egyéb feladatok terheit."

Teljes körű és naprakész könyvelési szolgáltatás nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk, kis-, közép-, és mikrovállalkozások számára.

MINŐSÉG

20+ éves online könyvelési tapasztalatunk alapján kialakított belső folyamataink és többlépcsős, algoritmusokra épülő ellenőrzési rendszerünk biztosítja a könyvelési munkánk precizitását.

Szolgáltatásainkat tehetséges és specifikus képességekkel rendelkező könyvelési / bérügyi szakemberek csoportja nyújtja Önöknek, a legújabb technológiák felhasználásával.
KÖNYVELÉS

Teljes körű könyvelési szolgáltatást, könyvviteli tanácsadást, valamint adminisztrációs segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.
MEGOLDÁS

Mi nem kifogást keressük a problémákra, hanem megoldjuk azokat.

A lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.

Egy felmerülő akadály, probléma esetén az alternatív megoldásokra fókuszálunk.

VEZETŐSÉGÜNK

"Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, mérlegképes könyvelőként, a naprakész könyvelés számomra a legfontosabb. Tulajdonosként és vezetőként, a partnereink elvárásainak, maximálisan megfelelek, hiszen az elégedett ügyfelek tükrözik cégünk szakmai tudását és megfelelőségét, mindenki számára."

"Fiatalos lendülettel magabiztosan törekszek a cég töretlen fejlődésére. Professzionális munkavégzés létfontosságú alapköve a cég megfelelő működésének, ezért nagy gonddal, felelősségteljesen végzem."

MUNKATÁRSAINK

"Gyors és precíz munkával igyekszem hozzájárulni ahhoz, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki irodánk az ügyfeleinket, melynek öröm részese lenni."

"A bérszámfejtés összeszedettséget, pontosságot és rendkívüli időbeosztást igényel és pontosan ezekre törekszem minden nap."

Referenciáink között szerepelnek

Mobirise

Josef Starkl

Az ön kertésze.

Mobirise

Alpok Elektro Kft.

Napelem rendszerek teljes körű kivitelezése és pályázati segítségnyújtás.

Mobirise

Gáztechnik 99 Kft.

Az ön gépészeti partnere.

Mobirise

Protak Kft.

Innováció a takarításban.

Mobirise

Nett-Center Kft.

Jármű és műszaki bolt.

Mobirise

Savaria Uniker Kft.

Műszaki cikkek, berendezések, szaktanácsadás, kerékpárok forgalmazása-javítása.

Mobirise

Drótháló Kft.

Kerítés rendszerek.

WEBMESTER

Gabreality Visual Studio